tiistai 7. toukokuuta 2013

Mustikkamuffinit

Muffinien aatelia:


Mustikkamuffinit

2 dl sokeria
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa/kermaa
3 dl mustikoita
100g valkosuklaamurusia

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, maito ja valkosuklaamurenat. Kääntele lopuksi jäiset mustikat varovasti taikinaan. Annostele n. 20 muffinivuokaan. Paista 200 asteessa 15 – 18 minuuttia.
 


4 kommenttia:

  1. Voisikohan käyttää vaniljauutetta vaniljasokerin sijaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan varmasti voi! Tai jättää vaikka poiskin, jos haluaa =).

      Poista
  2. Tästähän minä saan hyvän ohjeen, kun pitää harjoitella muffinsien tekoa. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ja mukavaa kun resepti kiinnosti!

      Poista