Kauraisat punaherukkamuffinit
150 g voita
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kaurahiutaleita
2 munaa
2 dl sokeria
1 purkki rahkaa
4 dl punaherukoita
Sulata rasva. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää joukkoon kuivat aineet, rahka ja rasva. Kääntele lopuksi jäiset herukat. Jaa muffinivuokiin ja paista 200 asteessa n. 15 min.
Nämä olivat oikein hyviä muffineita, joskin taikinansyönti-vaiheessa (minulle se leipomisen tärkein vaihe) runsas kaurahiutaleen määrä tuntui... omituiselta suussa. Valmiissa muffineissa kauran olemassaolosta ei edes tiennyt mitään. Tulikohan näitä n. 16 kpl.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti