Banaani-valkosuklaakääretorttu
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhoa
1 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 tlk (2 dl) kuohukermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
2 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
n. 120 g valkosuklaata rouhittuna
2 dl puolukkaa
1 banaani
Vatkaa munat
ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne
sitten muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina
uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 8 minuuttia.
Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle, johon olet sirotellut sokeria.
Anna jäähtyä.
Tee täyte:
vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahka ja sokerit. Lisää sitten
suklaarouhe ja puolukat. Levitä täyte tasaisesti jäähtyneelle
kääretorttulevylle. Viipaloi banaani ohuiksi paloiksi ja levittele palat
tasaisesti täytteen päälle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla ja anna
vetäytyä kylmässä hetki.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti