Banoffee
pohja:
300 g Diggestive-keksejä
100 g voita
täyte:
1 prk kondensoitua, karamellisoitua maitoa
2 banaania
2 dl vispikermaa
1-2 rkl vanilliinisokeria
kaakaojauhetta
Murustele keksit ja sekoita voisulan kansa. Taputtele ne leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Lusikoi päälle valmiiksi keitetty kondensoitu maito.
Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
Pilko toffeen päälle yksi siivutettu banaani, levitä päälle ohuesti kermavaahtoa. Siivuta toinen banaani kerman päälle ja lisää vielä päällimmäiseksi kermavaahtokerros. Koristele kaakaojauheella tai suklaamuruilla, kinuskikastikkeella tms.
Anna hetken seistä jääkaapissa, että torttu on varmasti kylmää.
Isäntäkin tykkää |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti