Miilunpolttajan pasta
500g tagliatellea,
nauhapastaa
340 g pekonia
1 pieni tai puolikas sipuli (jätän joskus pois)
3-6 valkosipulin
kynttä
2 kananmunaa
1 dl
ruokakermaa
1 dl juustoraastetta
(emmental)
mustapippuria
Keitä pasta
kypsäksi. Pastan kiehuessa paloittele pekoni pieniksi paloiksi ja käristä sitä
paistinpannulla rapeaksi, lisää sipuli pekonin joukkoon. Kuori valkosipuli valmiiksi.
Sekoita keskenään
munat, kerma ja juustoraaste.
Valuta pasta
lävikössä ja holauta se paistinpannulle pekonin sekaan. Kaada munakermaseos
päälle, purista valkosipulinkynnet joukkoon ja sekoita hyvin. Mausta
mustapippurilla. Nosta pöytään ja syö heti.
Ja yhä vaan NAM...
VastaaPoistaAivan! Nuoriso vetäisi tätä ihan mittaamattomia määriä.
Poista