maanantai 24. helmikuuta 2014

Vaaleat kardemummakeksit

Ihan tavallista vaaleaa peruskeksitaikinaa kardemummalla maustettuna. Korjaus: todella herkullista vaaleaa perustaikinaa, jota kyllä syö ihan sellaisenaan, nam. Joskus pitää kokeilla samaa kanelilla tai inkiväärillä maustettuna. Ja tällä kertaa ei mitään suklaamuruja tai rahinoita sekaan tai pinnalle. En oikein välitä murusista hampaissa, tasainen taikina on herkumpaa =).


Vaaleat kardemummakeksit

165 g voita
130 g sokeria
95 g fariinisokeria
1 muna
3 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
270 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sulata rasva kulhossa. Mittaa sekaan sokerit ja sitten sekoita joukkoon muna ja lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Ota pökäleitä pellille ja paista 180 asteessa 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti